Úvod » Články » Easy Garden Control - jednoduchá kontrola záhradného jazierka

Easy Garden Control - jednoduchá kontrola záhradného jazierka

S OASE EASY GARDEN CONTROL (EGC) začína nová éra, kedy všetky dôležité funkcie okolo záhradného jazierka môžu byť centrálne monitorované cez domácu sieť. To umožňuje praktické ovládanie a kontrolu zapojených technológií s mobilnou aplikáciou.

Easy Garden Control

Novo uvádzané OASE EGC produkty je možné kontrolovať cez domácu sieť. S novou generáciou produktov OASE získate novú skúsenosť s pohodlnou kontrolou na úplne novej úrovni. V priebehu roka 2017 bude možné produkty EGC pripojiť na OASE Cloud a zákazníci tak získajú kontrolu nad svojim záhradným jazierkom kedykoľvek a kdekoľvek na svete.

InScenio FM-Master WLAN EGCInScenio FM-Master WLAN EGC
Top model diaľkovo ovládanej zásuvky OASE FM-Master je srdcom EGC systému. Umožňuje kontrolu cez mobil alebo smartfón so systémom iOS alebo Android. Jej pripojením na OASE Cloud budú údaje zo zásuvky automaticky ukladané, analyzované a zabrazované v grafoch.

 

 

 

 

RGB spotlight ProfiLux Garden LEDRGB spotlight ProfiLux Garden LED
Kompaktné a úsporné osvetlenie RGB LED ponúka farebné osvetľovacie efekty bez programovania. Môže byť aktivované cez FM-Master WLAN EGC až do 4 samostatných svietidiel.

 

 

 


ProfiClear Premium EGCProfiClear Premium EGC
ProfiClear Premium filtre, vrátane modelov Compact sú odteraz integrované systémom EGC a ponúkajú tak dôležité vylepšenie filtra. Ako súčasť OASE Cloudu, ponúkajú rozsiahle analýzy činnosti filtra ako napríklad spotreba vody na automatický oplach, teplotné krivky alebo informáciu na mobil v prípade zlyhania filtra. Gravitačný model navyše obsahuje ďalší senzor detekujúci poruchu čerpadla.

 

 

 

AquaMax Eco TitaniumAquaMax Eco Titanium
Výkonné a súčasne úsporné gravitačné čerpadlo je zvlášť vhodné pre veľké jazierka s KOI kaprami. Má robustnú komoru nerezovú komoru a rotor z SIC keramiky. Cez EGC pripojenie je čerpadlo prepojené s ostatnými produktami EGC čo poskytuje spätnú väzbu o jeho činnosti, spotrebe a grafu prietoku vody.

 

 

 

 

Kľúčové vlastnosti

  • Inteligentné prepojenie produktov OASE EGC
  • Centralizovaná kontrola čerpadla, filtra a osvetlenia
  • Obojsmerná inteligentná komunikácia s technológiou jazierka
  • Router kompatibilný s domácou sieťou
  • Rádiová kontrola produktov OASE na frekvencii 433 MHz

  • manu2